Www.allergoforum.ru - professionel lægeallergist!

Dette websted er beregnet til allergikere og astmatikere, for alle, der er bekymrede for deres egen og deres børns sundhed, for dem, der har noget at dele, og som har brug for gode råd..

  • Forumindeks ‹Velkommen!‹ Nybegyndere! Det er til dig!
  • Skift skriftstørrelse
  • udskriftsversion
  • FAQ
  • registrering
  • input

Alustal mod husholdningsstøv

Alustal mod husstøv

Eldar 07-03-10, 09:31

Parapumba »søndag 23. december 2012 kl

Eldar »søndag 23. december 2012 10:42

Lolochka 17-07-07, 09:35

Marlena 06-03-07, 06:37

Eldar 12-06-08, 09:31

Alustal tang

apotekeren er offline Medlemsniveau 1 Point: 1.991, Niveau: 10 Fre 1. feb. 2013

fe »ons 06 feb 2013 08:55

Clementine 12-02-08, 09:27

Hvem er på konferencen nu

Brugere, der gennemsøger dette forum: ingen registrerede brugere og 0 gæster

Lægemidlet ASIT JSC Stallergen Staloral "Tick allergen" - anmeldelse

Staloral Mite Allergen - Behandler virkelig støvmiderallergier? Om den langsigtede erfaring med at bruge ASIT-terapi (opdateret den 14.6.18)

God dag alle sammen!

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse om det fremragende franske lægemiddel fra farmaceutisk virksomhed Stallergen Staloral Staloral "Allergen af ​​flåter", som gav mig håb om, at mit barn kan leve et normalt fuldt liv, og allergien vil aftage i det mindste et stykke tid eller endda for evigt.

Jeg starter lige fra starten. Da vores barn var omkring 3,5 år (det var 2014), begyndte min mand og jeg at bemærke, at hun regelmæssigt hoster i løbet af dagen, uanset om hun er forkølet eller ej. Hosten var paroxysmal og tør. Nogle gange var der generelt skræmmende tegn: temperaturen steg, barnet klagede over, at det var svært for ham at trække vejret, og børnelægen diagnosticerede efter den næste undersøgelse (høre hvæsende vejrtrækning i bronkierne) bronkitis, som af en eller anden grund forsvandt efter et par dage alene uden at tage antibiotika. Vi gik til lægerne, tog prøver og forsøgte at finde årsagen til dette fænomen, som vores læger trak på skuldrene og sagde, at vi (min mand og jeg) har brug for at ordinere Afobazol, da vi overdriver alt, og vores datter er sund ifølge analyser og bronkitis. alle børn skyldes en almindelig infektion fanget et eller andet sted. Vi lever i en lille bymæssig bosættelse, og vi har ikke en sådan specialist som lungelæge (specialist i sygdomme i luftvejene og lungerne). Vi lærte af venner, at der er en fremragende specialist i vores regionale center (Krasnodar). Efter at have konsulteret en lungelæge sagde lægen med næsten 100% sandsynlighed, at barnet havde allergisk bronkitis forårsaget af noget, der stadig skulle regnes ud. Et antal tests blev ordineret for at identificere allergener for at bekræfte diagnosen, og behandling blev ordineret for at forhindre udvikling af bronkospasme og som følge heraf bronkial astma. Inhalation med det hormonelle lægemiddel "Pulmicort" blev ordineret to gange om dagen, og der blev givet råd om pleje og hjælp fra allergikere og astmatikere. Efter testene var bestået, og resultaterne blev modtaget, viste det sig, at barnet havde ublu immunoglobulin E.

Immunoglobulin E (lgE) findes i blodplasma i meget små mængder. Det er fastgjort på hudceller, slimhinder og basofiler. Denne gruppe immunglobuliner er ansvarlig for forekomsten af ​​en allergisk reaktion. Dens tilknytning til antigenet fører til ødem, kløe, brændende fornemmelser og andre allergiske reaktioner. Hvis immunglobulin E er forhøjet, indikerer dette penetration af irriterende stoffer i kroppen eller tilstedeværelsen af ​​en allergi over for en stor mængde histaminer. For at etablere en nøjagtig diagnose bør der udføres yderligere blodprøver for at detektere specifikke antistoffer..

Der blev fundet antistoffer mod mider (støv, fjer og mel), eller rettere sagt, vil det siges, til deres afføring. Derefter modtog vi en henvisning til Krasnodar Regional Allergy Center. Der blev vi tildelt en specialist - en allergiker, der forklarede os, at der er en moderne metode til ASIT (allergenspecifik immunterapi), som ikke er rettet mod at lindre allergisymptomer, som for eksempel antihistaminer, men til at behandle selve årsagen til allergi.

i det faktum, at det forårsagende allergen introduceres i kroppen i form af et specielt fremstillet præparat. Efterhånden som doserne øges, holder kroppen op med at reagere på patogenet, da den ikke anser det for at være et farligt fremmed stof. Dette er en metode til behandling af allergiske sygdomme, takket være hvilke ikke kun symptomerne på patologi elimineres, men KAMPEN MED DEN FØRSTE ÅRSAG - grundlaget for en specifik reaktion i immunsystemet.

- at helbrede allergier ved at eliminere kroppens overfølsomhed over for dets primære kilde. De minimale mængder allergener, der regelmæssigt introduceres i menneskekroppen i stigende mængder over tid, fører til det faktum, at immunsystemet ophører med at reagere smertefuldt på stimulus og fejler det for en fremmed agent. Gradvist eliminerer denne metode til behandling af allergier sygdommen fuldstændigt..

Fordelene ved metoden inkluderer følgende:

ASIT giver dig mulighed for at slippe af med indtagelsen af ​​antihistaminer eller reducere dosis betydeligt; lindrer mange ubehagelige symptomer og forbedrer livskvaliteten; forhindrer udviklingen af ​​komplikationer fra allergiske reaktioner; er en metode til forebyggelse af allergi over for andre stoffer; når du gennemfører flere kurser under klar vejledning af en læge - eliminerer sygdommen fuldstændigt.

Ulemperne ved denne metode er:

et begrænset udvalg af allergener en stor liste over kontraindikationer til metoden; bivirkninger; aldersbegrænsninger: først og fremmest udfører de ikke behandling hos børn under 5 år og i alderdommen, muligheden for behandling bestemmes af den behandlende læge.

Det blev også forklaret for os, at stoffet kan injiceres subkutant eller oralt under tungen (det andet lægemiddel er dyrere, men mere egnet til børn, efter min mening, især hvis barnet er bange for injektioner). På tidspunktet for kontakt med allergologen var vores barn endnu ikke 5 år, og vi blev sendt hjem med de samme aftaler som foreskrevet af lungelægen. I seks måneder blev vi behandlet med Pulmicort, derefter skiftede vi til Singular, og alle ventede på dette elskede 2015.

Nu er min datter 5 år gammel, og vi løb til allergicentret. Vores allergiker gav klarsignal til ASIT-metoden og foreslog to lægemidler: et Staloral "Tick Allergen" sublinguale dråber; en anden til injektion i underarmen (jeg kan ikke huske navnet længere). Der var en recept på Staloral "Tick Allergen" til et indledende kursus, der er flere apoteker i Krasnodar, hvor dette lægemiddel leveres. Vi købte straks stoffet ved siden af ​​allergicentret, prisen var ca. 4000 tr.

Staloral sælges på recept, en forudsætning er tilstedeværelsen af ​​ispakker under transport af lægemidlet, da det altid skal opbevares i køleskabet.

Opbevares og transporteres ved temperaturer fra 2 til 8 ° С.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Æsken med det oprindelige forberedelsesforløb indeholdt 3 hætteglas: to med en lilla hætte, en dosis på 300 IR / ml og en med en blå hætte, en dosis på 10 IR / ml (fra en flaske med en blå hætte begynder ASIT-forløbet) samt brugsanvisning. Instruktionerne indeholder alle de nødvendige oplysninger om stoffet.

Ekstrakt af allergenet fra Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae mider i lige store mængder 10 RI / ml *, 300 IR / ml.

natriumchlorid, glycerol, mannitol, renset vand

* IR / ml - Reaktivitetsindeks - biologisk standardiseringsenhed.

Allergen-specifik immunterapi (ASIT) til patienter med type 1 allergisk reaktion (IgE-medieret), rhinitis, konjunktivitis, mild til moderat astma og overfølsomhed over for husstøvmider (D.pteronyssinus, D.farinae).

Immunterapi kan udføres for voksne og børn fra 5 år.

- Overfølsomhed over for et af hjælpestofferne (se listen over hjælpestoffer)

- autoimmune sygdomme, immunkomplekse sygdomme, immundefekter;

- ukontrolleret eller svær bronkialastma (tvungen udåndingsvolumen 70%)

- betablokkersterapi (inklusive lokal terapi inden for oftalmologi);

- svære inflammatoriske sygdomme i mundslimhinden, for eksempel erosiv og ulcerøs form af lichen planus, mykoser.

Administration og dosering:

Effektiviteten af ​​ASIT er højere i tilfælde, hvor behandlingen påbegyndes i de tidlige stadier af sygdommen.

Dosering og behandlingsregime

Doseringen af ​​lægemidlet og skemaet for dets anvendelse er den samme for alle aldre, men kan ændres afhængigt af patientens individuelle reaktivitet..

Den behandlende læge justerer dosis og behandlingsregime i overensstemmelse med de mulige symptomatiske ændringer i patienten og det individuelle respons på lægemidlet.

Behandlingen består af to faser: indledende behandling og vedligeholdelsesbehandling.

1. Indledende behandling begynder med en daglig dosis på 10 IR / ml (blå flaskehætte) med et tryk på dispenseren og øger gradvist den daglige dosis til 10 tryk. Et tryk på dispenseren er ca. 0,1 ml af lægemidlet.

Dernæst skifter de til den daglige indtagelse af lægemidlet i en koncentration på 300 IR / ml (lilla flaskehætte), der starter med en presning og gradvist øger antallet af pres til det optimale (veltolereret af patienten). Den første etape kan vare 9-21 dage. I denne periode nås den maksimale dosis, som er individuel for hver patient (fra 4 til 8 klik dagligt af lægemidlet med en koncentration på 300 IR / ml), hvorefter de fortsætter til det andet trin..

2. Vedligeholdelsesbehandling med en konstant dosis ved anvendelse af et hætteglas med koncentration 300 IR / ml.

Den optimale dosis opnået i første fase af den indledende behandling tages fortsat i den anden fase af vedligeholdelsesbehandling.

Anbefalet doseringsregime: 4 til 8 tryk på dispenseren dagligt eller 8 tryk 3 gange om ugen.

Støttende terapi anbefales i 3-5 år.

Hvis der ikke er nogen forbedring efter det første behandlingsår, bør ASIT's hensigtsmæssighed gennemgås.

Samme dag dryppede den første sublinguale dråbe til barnet i behandlingsrummet i nærværelse af lægen fra en flaske med en blå hætte ifølge instruktionerne. Jeg lagde ikke mærke til forværringen af ​​barnets tilstand, vi blev i centrum i cirka en time, bare i tilfælde af, og gik hjem (og hvor langt vi går, åh, hvor langt mere end 200 km). En forudsætning efter at have taget stoffet er at spise godt, barnet spiste, hele vejen følte sig godt, munter. Den næste dag, om morgenen på tom mave, gentog vi proceduren, tilføjede kun 1 dråbe mere og fortsatte ifølge instruktionerne... Vi afsluttede det første kursus på 6 dage og skiftede til det understøttende kursus (hætteglas med en lilla hætte). To hætteglas med det supplerende forløb under hensyntagen til indtagelsen af ​​8 dråber 3 gange om ugen var nok for os i cirka 3 måneder. Så købte vi mere og mere....

Vi købte forskellige pakker med Staloral "Mite Allergen" støttekursus og to eller fem flasker, afhængigt af tilgængeligheden af ​​penge (sidste gang min mand gav 9500 rubler til en pakke med 5 flasker, men det varer længe).

I 2017 skiftedes dispenseren på flaskerne, og på grund af dette skulle stoffet nu dryppes 2 gange mindre, ikke 8 dråber, men 4 (dette er angivet i de nye instruktioner). For at være ærlig kunne jeg godt lide den gamle dispenser. Og i 2015 var der generelt på grund af sanktionerne forstyrrelser i udbuddet af stoffet, og vores allergolog rådede til at strække hver boble så længe som muligt og reducere indtagelsen til 2 gange om ugen (bare ikke at holde op). Vi overlevede denne gang, og der var ikke flere forsyningsforstyrrelser, men vi køber stadig stoffet på forhånd, hvis det er muligt..

Siden 2015 har vi været i ASIT-terapi, nu er det allerede 2018. Har vi set forbedringer? Selvfølgelig ja! Cirka tre måneder efter barnets første indtagelse ophørte hosten med at plage, allergisk bronkitis forsvandt, vi bruger ikke længere antihistaminer og hormonelle lægemidler (kun nogle gange Avamis i næsen, hvis der var stærk kontakt med et allergen). Min datter gik i første klasse, hun er næsten ikke syg. Selvfølgelig observerer vi hjemme et allergivenligt regime. Jeg vasker sengelinned mindst en gang om ugen ved en temperatur, der ikke er lavere end 60 grader; Jeg rengør rummet hver dag; kastede alle tæpper, tæpper, udstoppede dyr og fjerpuder; Jeg behandler madrasser og polstrede møbler hver sjette måned med anti-mider (spray: Allergoff, Easy Air, ADMS), jeg købte antiallergiske beskyttelsesovertræk til madrassen og barnets pude. Tæpper og puder er kun lavet af syntetiske fyldstoffer, jeg tørrer i solen om sommeren og fryser i kulden om vinteren. Vi købte også en luftfugter til børnehaven, og jeg prøver at overvåge fugtigheden (ikke mere end 45%) og lufttemperaturen (ikke højere end 21 grader). Mit barn og jeg laver også gymnastik på Strelnikova hver dag, hvis nogen er interesserede [link]. For nylig opdaget en anden stor naturlig probiotisk-baseret støvreduktion og sygdomsforebyggelse.

Men de mest triste og uklare spørgsmål for mig er: ”Hvad vil der ske, når vi er færdige med kurset? Vil de triste symptomer vende tilbage? " Læger kan ikke give svar på dem, der gives ingen garantier, de siger, at procentdelen, at sygdommen vil falde, er meget høj. De siger, at ASIT i dag er den mest effektive metode, og at intet andet endnu er opfundet. Om sommeren planlægger jeg at gå til Center for Allergologi og Immunologi i Anapa, jeg vil gerne have råd fra deres specialister og samtidig lade barnet trække vejret i havluften - det er så godt der. Jeg lever i håb om det bedste, men pludselig vokser det.

Hvis nogen har det samme problem, vil jeg gerne chatte, dele råd eller lytte til din positive eller negative oplevelse af at bruge dette stof. Stil spørgsmål.

Gennemgå opdatering 06/14/2018

Efter at have set statistikkerne over mine anmeldelser har jeg stadig bemærket, at denne anmeldelse læses af folk (tilsyneladende har de samme sundhedsmæssige problemer), og det er for disse mennesker, at jeg opdaterer den i dag.

I slutningen af ​​maj gik mit barn og jeg på jagt efter svar på spørgsmål af interesse for os om fortsættelsen af ​​ASIT-terapi og generelt at modtage yderligere rådgivning fra en anden allergolog udover den, der fører os til Allergicenteret i Krasnodar, til "Center for Allergologi og Immunologi" i Anapa... Vi lavede en aftale med allergologen på forhånd via telefon, der findes på deres officielle hjemmeside. Selve allergicentret ligger i bygningen af ​​et mindre forretningscenter "Prestige" på anden sal.

Vi blev modtaget af en allergolog-immunolog og vi spurgte om alt, hvad der interesserede os, en lægeudnævnelse koster 1000 rubler, men jeg var 100% tilfreds (en meget kompetent specialist, forklarer tydeligt). Hun sagde, at ASIT skulle fortsættes, indtil barnets symptomer er forsvundet, så kan det stoppes (det kan være 4 eller fem år, vi har været på ASIT i 3 år).

Dernæst havde vi et spørgsmål om, at barnet efter at have taget subvinal dråber klager over kortvarige smerter i maven. Som hun svarede, at for at undgå dette i deres allergi-center, praktiserer de en helt anden metode til SLASIT (sub-vinal ASIT), ikke på tom mave om morgenen, men før drømme og altid efter et måltid (senest 2 timer). Hun sagde, at hvis maven gør ondt, så spreder den allergiske reaktion på lægemidlet sig til slimhinderne i maven, og den bliver betændt, hvilket kan forårsage katastrofale konsekvenser (gastritis og mavesår). Jeg vedhæfter det notat, hun gav os, måske er der nogen, der kommer til nytte.

Jeg fandt punkterne i træningshæftet før og efter ASIT meget interessante, vi vidste ikke engang om det. Jeg vedlægger endnu et notat.

Vi begyndte at dryppe SLASIT (der er gået 2 uger), da lægen rådede os og smerterne i maven efter at have taget det blev meget mindre, generer praktisk talt ikke barnet.

Selv på centret fortalte lægen os om en fremragende analyse (en vatpind fra næsen til cytologi, som kan afgøre, om et barn har en løbende næse eller resterende snude efter adenoiditis). For nylig plager problemet med betændte adenoider os ofte, og vi ved ikke længere, hvad der forårsagede vores endeløse snude. Lægen talte også om brugen af ​​Avamis og advarede om, at han under forkølelse aldrig skulle bruges (negativ mikroflora fra ham vil blomstre endnu mere, fordi det undertrykker immunforsvaret i næsen).

Og det vigtigste, hvorfor vi gik til dette center, er autoseroterapi. For dem der ikke ved det, er dette en injektion med et specielt serum lavet af oprenset blod, en patient, der hjælper kroppen med at klare mange sygdomme (inklusive allergier) og styrke immunforsvaret (hvis du er interesseret, google det mere detaljeret på Internettet). Forløbet af dette serum er 12 injektioner, i maj kostede det 4100 ror. Når mere tid går, og resultatet er synligt, vil jeg skrive en separat anmeldelse om autoseroterapi, men mens kurset er afsluttet, men resultatet ikke er klart, er der gået lidt tid.

Selvom jeg ikke har mere at tilføje, vil jeg supplere anmeldelsen, som er interessant at spørge, men jeg vil gerne svare alle.

Allergens Alustal - en gennemgang af lægemidler til subkutan ASIT

I dag er der en teknik, der i de fleste tilfælde giver dig mulighed for at glemme allergier for evigt - allergenspecifik immunterapi (ASIT), til implementeringen har du brug for specielle lægemidler - allergener "i flasker". De injiceres i kroppen som en række vaccinationer, hvoraf immunsystemet ophører med at reagere voldsomt på denne stimulus. Et af disse lægemidler er Alustal allergener.

Alustal er ikke et allergen. Dette er det generelle navn for en gruppe stoffer. Alustal Manufacturing Company - Stallergenes Greer (Stalleggen Greer) - virksomheden opererer i 75 lande, hovedkontoret er i Storbritannien og dets datterselskab - Stallergen, Frankrig. Dette selskab er hovedsageligt engageret i samarbejde med Rusland.

Ikke alle deres produkter præsenteres på vores lands område. Men her er en liste over de enheder fra Alustal-linjen, der kan købes i Den Russiske Føderation:

  • Alustal "Husstøvmiderallergen";
  • Alustal "Allergen af ​​enggræs pollen".

Alustal "Allergen af ​​enggræs"

Korn er en omfattende plantefamilie, den omfatter omkring 12 tusind arter, hvis repræsentanter kan findes i firkanter og parker. Korn er vindbestøvede planter, derfor bæres deres pollen i løbet af blomstringsperioden over lange afstande. Det er på grund af denne funktion, at allergier over for dem er almindelige..

Kendetegn ved lægemidlet
Aktivt stofAlustal "Allergen af ​​enggræs" inkluderer et ekstrakt fra pollen af ​​enggræs, der forårsager allergi:
  • pindsvin,
  • sød pigge,
  • eng bluegrass,
  • agn,
  • timothy græs.
Kosttilskud fra hjælpestoffer
  • natriumchlorid,
  • phenol,
  • aluminiumhydroxid,
  • mannitol,
  • specielt vand til injektionsvæsker.
Foto: Blomstrende kalender med nogle vildtvoksende korn

Lægemidlet er en suspension til administration under huden til behandling af allergier ved hjælp af ASIT-metoden. Fås i 5 ml hætteglas. Sættet indeholder 4 flasker.

  • 0,01 TS / ml - grå hætte.
  • 0,1 IR / ml - gul hætte.
  • 1,0 IR / ml - grøn hætte.
  • 10 IR / ml - blå hætte.

Sættet indeholder også brugsanvisning.

Den nøjagtige algoritme for virkningen af ​​et allergen på menneskekroppen forstås ikke fuldt ud. Følgende er bevist:

Gennemgang af allergenet Alustal engurter (kilde: otzyvy.pro/reviews/otzyvy-alyustal-allergen-pylcy-lugovyh-trav-73395.html)

  1. reaktiviteten af ​​de celler, der er involveret i allergier, falder;
  2. blokerende IgG-antistoffer vises;
  3. nedsætter niveauet af IgE-antistoffer i blodplasma.

Det har vist sig, at behandlingen er mere effektiv, hvis den startes i de indledende stadier af sygdommen.

Indikationen for brugen af ​​lægemidlet er en allergi over for græs pollen, hvis ekstrakter blev brugt til fremstilling af lægemidlet. Det er muligt at gennemføre ASIT ikke kun for voksne, men også for børn fra fem år.

Kontraindikationer

  • Individuel intolerance over for hjælpestofferne i præparatet.
  • Sygdomme af autoimmun karakter, immundefekt.
  • Tilstedeværelsen af ​​ondartede tumorer.
  • Alvorlig bronchial astma.
  • Nyresvigt.
  • Graviditet og amning.

Behandlingsfunktioner

ASIT skal udføres af en specialistallergist i et rum med et sæt anti-shock-lægemidler, antihistaminer, kortikosteroider, beta-adrenomimetika. Efter injektionen skal patienten være på lægens kontor i mindst en halv time. Efter administration af lægemidlet er det nødvendigt at afstå fra fysisk og følelsesmæssig stress i løbet af dagen..

Inden du bruger produktet, skal du sørge for, at det opbevares korrekt, og at udløbsdatoen overholdes. Til injektion anvendes en tuberkulinsprøjte med et volumen på 1 ml. Lægemidlet injiceres subkutant i overarmen.

Det er bydende nødvendigt at sikre, at doseringen følges nøjagtigt!

Injektioner gives hver uge startende ved en koncentration på 0,01 IR / ml eller 0,1 IR / ml afhængigt af sværhedsgraden af ​​den allergiske reaktion. Doseringen øges gradvist og når 0,8 ml ved en lægemiddelkoncentration på 10 IR / ml. Det er tilladt at ændre dosis afhængigt af hvor godt patienten tåler lægemidlet.

Efter 15 dages indledende behandling startes et vedligeholdelsesforløb (0,8 ml med en koncentration på 10 IR / ml). I perioden med blomstrende urter halveres doseringen. Desuden er hyppigheden af ​​injektioner.

  1. De første 2 måneders behandling - en gang hver anden uge.
  2. Derefter - en gang hver anden til seks uger (intervallet mellem injektioner er ikke mere end seks uger).

Den samlede behandlingsvarighed er tre til fem år. Hvis der ikke observeres nogen effekt, er det nødvendigt at beslutte, om det er hensigtsmæssigt at fortsætte behandlingen med et allergen..

Alustal "Tick allergen"

Dette lægemiddel er som de foregående tilgængelige i form af en suspension til subkutan administration. Reaktivitetsindekset kan være forskelligt - 0,01, 0,1, 1, 10.

Kendetegn ved lægemidlet
Aktivt stofDermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae mite allergen extract i lige store mængder
Hjælpestoffer
  • natriumchlorid,
  • phenol,
  • aluminiumhydroxid,
  • mannitol,
  • specielt vand til injektionsvæsker.

Indikationer og kontraindikationer adskiller sig ikke fra resten - disse er de samme immundefekter, onkologi, svær bronkialastma, graviditet.

Feedback om brugen af ​​et flåtallergen til behandling af allergier hos et barn (kilde: www.allergoforum.ru/viewtopic.php?p=9474)

Doseringen af ​​lægemidlet ordineres meget tydeligt og adskiller sig ikke for forskellige aldersgrupper..

  1. Startende med den mindste dosis - den første injektion af 0,1 ml af et produkt med en IR på 0,001 den første dag,
  2. Og slutter med introduktionen af ​​0,8 ml Alustal med IR 8.

Ifølge instruktionerne skal 17 injektioner udføres på 112 dage. Det er nødvendigt at følge denne tidsplan, men varigheden kan dog ændre sig i akutte tilfælde - akut sygdom, graviditet osv..

Vedligeholdelsesforløbet for Alustal udføres to uger efter afslutningen af ​​hovedadministrationen af ​​lægemidlet i den maksimalt tolererede dosis. De første to måneder gives injektioner hver anden uge, derefter i flere år - en gang hver 5-6 uge.

Alustale analoger

Analoger Alyustal - disse er alle lignende stoffer, "allergovacciner". For eksempel producerer Stallergen-firmaet et antal af sådanne produkter: Staloral, Fostal, Oraleir. Der er et spansk firma Diater og et italiensk firma Lais samt russiske og tjekkiske producenter. Alle disse virksomheder producerer forskellige allergener.

Fås i tabletform til sublingual ASIT.

Allergener i sammensætningen af ​​lægemidlet: pindsvin, sød spikelet, agn, bluegrass, timothy

Fås i sublingual tabletform.

Indeholder allergener: uldne bukhark, timothy, bluegrass

Løsninger til subkutan administration. Henviser til billige analoger (pris 2-3 tusind)

Vand-salt ekstrakt af allergener: pindsvin, direkte brand, rævhale, blågræs, svingel, hvedegræs, rajgræs, timothy græs

Til sublingual brug.

Allergener: rajgræs, pindsvin, svingel, agn, rug, timothy

I nedenstående tabel finder du beskrivelser og fotos af analoger til præparatet Alustal "House dust mite allergen"

Prisen på stoffer og hvor man kan købe dem

Nedenfor finder du gennemsnitspriserne for Alustal allergener. Omkostningerne ved deres kolleger svinger hovedsageligt inden for de samme grænser..

Analoger - allergifremkaldende pollenallergenerEgenskabEt billede
Oraleir "Allergen af ​​enggræs pollen", "Stallergen" (Frankrig)
Lais Grass, Lofarma (Italien)
Microgen (RF):
  • Blandede allergener fra græs pollen;
  • Blandet allergoid pollen pindsvin, svingel og timothy
Urteblanding I "Urtepollenallergener", "Sevafarma" (Tjekkiet)
Et lægemiddelIndledende kursusStøttende kursus
Tick ​​allergen70007000
Allergen af ​​enggræs75007500

På webstedet stallergenesvostok.ru kan du finde de nyeste oplysninger om levering af allergener i Den Russiske Føderation.

Så forberedelserne Fostal og Alustal vises i Rusland i januar 2017.

Så hvor kan du købe Alustal? På grund af lægemidlets popularitet spredes det hurtigt, desuden er der forsyningsafbrydelser.

  1. På apoteker, for eksempel Samson-pharma (hjemmeside: samson-pharma.ru) - der er stoffet tilgængeligt efter forudgående ordre.
  2. I onlineapoteker, for eksempel IFC - apteka-ifk.ru.
  3. VKontakte-gruppe: vk.com/sevafarma

Indenlandske analoger Alyustal er lægemidler produceret af MicroGen. Deres pris er mærkbart lavere (inden for 2000-3000), men produktionsmekanismen er helt forskellig fra de vestlige. Dette betyder ikke, at russiske stoffer er dårlige. Imidlertid foretrækker de fleste mennesker, at dømme efter anmeldelserne på Internettet, udenlandske kolleger.

Alustal betragtes som et af de mest effektive midler. Det er imidlertid ubelejligt, fordi det udelukkende kan administreres subkutant, hvilket gør det vanskeligt at bruge (især til børn).

LiveInternetLiveInternet

  • registrering
  • input

-Søgning i dagbogen

-E-mail-abonnement

-Statistikker

Steeloral "Tick Allergen": brugsanvisning og anmeldelser - Sund familie

Mandag 23. april 2018 08:56 + i citatblokken

Steeloral "Tick Allergen": brugsanvisning og anmeldelser

Sengemider er et meget almindeligt problem selv i dag. Ingen er sikre på deres udseende i huset. Det er umuligt at se dem med det blotte øje, og det er svært at slippe af med sådanne bosættere. Næsten altid forårsager udseendet af sådanne mider allergier hos mennesker. Hvis der er en reaktion mellem kroppen og en sengemid (støv), skal den behandles. En medicin af høj kvalitet til en sådan allergi er dukket op på apoteker - staloral "Tick Allergen". Overvej dette stof og anmeldelser om det.

Hvad er dette stof??

Steeloral "Mite Allergen" er designet og skabt til et behageligt liv for en person, der har et frygteligt skadedyr i sit hus - en sengemide. Kvarteret med en sådan blodsukker ledsages ofte af allergier. Hvis du oplever symptomer som kløende, ujævn rødme på din hud uden nogen åbenbar grund, så er årsagen virkelig usynlig. Dette er en sengemid, der er mindre end en kvart millimeter i størrelse. Allergier skyldes hans afføring og ikke bid, som de fleste mennesker tror. Sengemider bider ikke, men lever af døde humane hudceller, der forbliver på sengen. Proteinet i fæces afføring forårsager rødme. Steeloral "Tick Allergen" minimerer menneskets følsomhed over for tick allergener.

"target =" _ blank ">

Hvorfor behandle allergier?

Mange, der står over for let rødme, tror ikke engang, at det kan være en allergisk reaktion. Hvis der ikke er kløe, og små røde pletter på huden ikke generer, går de fleste ikke til lægen. Og du skal kontakte for at diagnosticere eller tilbagevise manifestationen af ​​allergier. Derudover kan rødme være forbundet med andre hudsygdomme, såsom svamp. Og i begge tilfælde er det bydende nødvendigt at gennemgå et behandlingsforløb. Allergier i de tidlige stadier kan ikke forårsage ubehag. Hvis det ikke behandles, vil det udvikle sig til mere alvorlige former, kan forårsage ødem, kvælning og kronisk bronkialastma. Staloral "Tick Allergen" er et virkelig effektivt lægemiddel. Dens handling er rettet mod at lindre symptomer og helt fjerne dem..

"target =" _blank ">

Beskrivelse af lægemidlet

Steeloral "Mite Allergen" har en flydende konsistens. For nem brug er flasken udstyret med en dispenser. Medicinets volumen er ti milliliter. Der er to typer medicin - start og vedligeholdelse. Hvilken du har brug for, det er kun lægen, der bestemmer, det afhænger af sygdomsstadiet. Dette stof sælges i sæt. Det indledende kursus består af tre flasker medicin: en til ti milliliter og to til tre hundrede, hver flaske har sin egen dispenser, dvs. der er tre af dem i pakken. Understøtningen en har to flasker på tre hundrede milliliter hver og to dispensere.

"target =" _ blank ">

Steeloral "Tick Allergen": instruktion

Ifølge eksperter er den mest effektive behandling i de tidlige stadier af sygdommen. Ingen grund til at udsætte, vent på, at allergien forsvinder af sig selv. I hvert af sætene til et sådant middel som stål "Tick Allergen" er der en instruktion, men lægen kan rette ordningen. Hvis du nogensinde har taget betablokkere, er det bydende nødvendigt at advare din læge om dette..

Allergibehandling begynder med det indledende forløb. Det første trin er at bruge en lille flaske - ti ml. Den indeholder et lavt koncentreret ekstrakt af allergenet, så du skal starte med det. Lægemidlet tages en gang dagligt før morgenmaden. Tryk dispenseren en gang under tungen. Dråberne skal opbevares der i to minutter og derefter sluges. Endvidere øges dosis, indtil den normalt tolereres af en person. Når den lille flaske løber tør, skal du åbne den, der er tre hundrede milliliter, modtagelsen finder sted efter samme skema.

Det indledende kursus kan vare fra ni dage til tre uger, hvorefter du skal begynde at støtte. "target =" _ blank ">

Supporteren finder sted individuelt for hver person. Det korrigeres af lægen baseret på kroppens egenskaber og lægemidlets tolerance. Normalt er ordningen som følger: stoffet tages hver dag før morgenmaden. Alt sker på nøjagtig samme måde som beskrevet ovenfor: agenten sprøjtes under tungen, dispenseren kan presses fra fire til otte. Eller tre gange om ugen, otte tryk på dispenseren om morgenen før morgenmaden.

Hvis du af en eller anden grund stoppede med at bruge stålmoral, så husk:


  • savnede en aftale i mindre end en uge - fortsæt med den samme dosis, hvor ulykkerne begyndte;
  • hvis du gik glip af mere end syv dage, skal du starte forfra - en injektion og derefter øge doseringen.

Kontraindikationer

Som alle stoffer har denne også sine egne kontraindikationer:


  1. At tage betablokkere, terapi i oftalmologi.
  2. Immunmangel, immunkompleks og autoimmune sygdomme.
  3. Bronchial astma (svær eller ukontrolleret).
  4. Onkologiske sygdomme.
  5. Betændelse i mundslimhinden.
  6. Intolerance over for en eller flere af ingredienserne i lægemidlet.

Også med ekstrem forsigtighed er det værd at behandle behandlingen med dette lægemiddel til gravide og ammende kvinder. I disse tilfælde anbefales det ikke at bruge stoffet uden lægens tilladelse..

"target =" _blank ">

Bivirkninger

Lægemidlet skal tages korrekt, følg instruktionerne, undgå overdosering. Ved en stor dosis kan mavesmerter, diarré, kvalme, kløe og forbrænding i munden og hævelse forekomme. Hvis disse symptomer er resultatet af en overdosis, forsvinder de i den nærmeste fremtid af sig selv uden behandling. Hvis de optræder efter hver dosis af lægemidlet (selvom dosis er lille), skal du konsultere en specialist, konsultere ham om tilrådeligheden af ​​at fortsætte behandlingen.

Steeloral og børn

Allergi mod sengemider kan udvikles ikke kun hos en voksen, men også hos et barn. Børns hud er mere følsom over for allergener. Mange mennesker har et spørgsmål: er det muligt for børn at tage stål oral? Det er muligt, doseringen er den samme som for voksne, den kan justeres af en specialist. Hvis patienten er barn, er det nødvendigt at kontrollere den korrekte modtagelse. Børn kan ved et uheld tage en stor dosis, holde dråberne under tungen i kort tid og kvæle. Lægemidlet bør kun tages under tilsyn af en voksen..

Steeloral "Mide allergen": pris, hvor man kan købe

Mange, der har fået ordineret dette lægemiddel, tøver med at købe det på grund af prisen. Den dyreste - stål “Tick Allergen. Indledende kursus ". Prisen på dette lægemiddel når syv og et halvt tusind rubler! Vedligeholdelse er billigere - op til fem tusind. Hvis dette lægemiddel ordineres til dig, og du beslutter dig for at købe det, skal du være opmærksom på, at du har brug for at købe begge sæt: både initial og “Tick Allergen. Støttende kursus ". Skt. Petersborg er en stor metropol; denne by har et stort antal apotekspunkter. For ikke at omgå dem alle på jagt efter dette stof, kan du gå på Internettet til helpdesk "Apoteker i Rusland". På denne portal åbnes en søgemaskine for dig, hvor du skal indtaste lægemidlets navn. Som et resultat af søgningen åbnes et antal navne og adresser på apoteker, hvor dette lægemiddel er tilgængeligt, vises de aktuelle priser for "Tick Allergen" -stål. Skt. Petersborg og andre byer har lært om dette stof for ikke så længe siden, så det er muligvis ikke tilgængeligt på alle apoteker. Så det vil være mere praktisk at bruge en sådan søgemaskine. Et sådant system giver dig også mulighed for at spare penge, fordi lægemiddelpriserne i hvert apotek også vises..

"target =" _ blank ">

Forbrugeranmeldelser

På trods af den dyre pris, har mange allerede oplevet "Tick Allergen" stål oral. Anmeldelser af dette lægemiddel er alle positive. Folk skriver, at når de bruges korrekt, forsvinder allergisymptomer meget hurtigt sammenlignet med at tage billigere stoffer. Et af dets positive aspekter bemærkes især - evnen til at give det til de mindste patienter. Egnede antiallergifremkaldende stoffer findes sjældent til babyer, det bemærkes hovedsageligt, at modtagelse er tilladt fra en alder af tre. Mange forældre har løst dette problem med dette stof. at dømme efter anmeldelserne, oplevede ingen af ​​dem, der tog staloral bivirkninger. Der er også en masse information om, at "Tick Allergen" oral oral stål hjalp selv dem, der led af allergier fra den tidlige barndom og ikke kunne helbrede det på nogen måde. Derudover bemærker folk også, hvor let det er at tage medicinen - kun en gang om dagen, hvilket er meget praktisk, fordi mange travle mennesker simpelthen kan glemme og springe aftalen over, hvilket reducerer effektiviteten af ​​behandlingen.

Sammenfatte

Efter at have overvejet priserne på stoffet og anmeldelser om det, vil jeg gerne sige, at "Tick Allergen" stål-oral er pengene værd. At købe det eller ej - alle skal beslutte selv.

Det er vigtigt at huske, at i denne artikel undersøgte vi stoffet overfladisk, du behøver ikke ordinere det til dig selv. Inden du går til apoteket, skal du tale om lægemidlet med din læge. Kun en specialist skal ordinere behandling.

Officielle aktuelle instruktioner for GRLS

Dato for sidste ændring: 27.04.2017

Doseringsform

Ekstrakt af allergenet fra Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae mider i lige store mængder 10 RI / ml *, 300 IR / ml

Natriumchlorid 590 mg, glycerol 5800 mg, mannitol 200 mg, renset vand op til 10 ml.

* IR / ml - Reaktivitetsindeks - biologisk standardiseringsenhed.

Beskrivelse af doseringsformen

Klar opløsning fra farveløs gulbrun farve.

Farmakologisk gruppe

Allergen-specifik immunterapi (ASIT) er indiceret til patienter med en allergisk reaktion af type 1 (medieret IgE), manifesteret i form af rhinitis, conjunctivitis, rhinoconjunctivitis, mild eller moderat bronchial astma, med øget følsomhed over for husstøvmider (D. pteronyessinus), D. farina farina.

Immunterapi kan udføres for voksne og børn fra 5 år.

Kontraindikationer

Administration og dosering

Effektiviteten af ​​ASIT er højere i tilfælde, hvor behandlingen påbegyndes i de tidlige stadier af sygdommen.

Sikkerheden og effektiviteten af ​​behandlingen hos børn under 5 år er ikke fastlagt..

Doser og behandlingsregime

Doseringen af ​​lægemidlet og behandlingsregimen er den samme for alle aldre, men kan ændres afhængigt af patientens individuelle reaktivitet..

Den behandlende læge justerer dosis og behandlingsregime i overensstemmelse med de mulige symptomatiske ændringer i patienten og den individuelle reaktion på lægemidlet. Det anbefales at udføre behandling hele året.

Behandlingen består af to faser: indledende terapi (dosisøgning) og vedligeholdelsesbehandling (tager en vedligeholdelsesdosis).

1. Indledende behandling begynder med daglig administration af lægemidlet i en dosis på 10 IR / ml (flaske med en blå hætte) med et tryk på dispenseren og gradvist øge dosis op til 5 tryk. Et tryk på dispenseren er ca. 0,2 ml af lægemidlet.

Derefter skifter de til den daglige indtagelse af lægemidlet i en dosis på 300 IR / ml (flaske med en lilla hætte), der starter med et tryk og gradvist øger antallet af presning til det optimale (veltolereret af patienten). Den første etape varer 9 dage. I denne periode nås den maksimale dosis, som er individuel for hver patient (fra 2 til 4 klik dagligt af lægemidlet i en dosis på 300 IR / ml), hvorefter det andet trin passeres.

Anbefalet skema for ASIT-indledende kursus:

2. Vedligeholdelsesbehandling med en konstant dosis ved anvendelse af lægemidlet i en dosis på 300 IR / ml.

Den optimale dosis opnået i første fase af den indledende behandling tages fortsat i den anden fase af vedligeholdelsesbehandling.

Det anbefalede doseringsregime er fra 2 til 4 tryk på dispenseren dagligt eller 4 tryk 3 gange om ugen. Daglig administration af lægemidlet foretrækkes, da det er forbundet med bedre overholdelse af behandlingen end 3 gange om ugen. Kliniske studier af STALORAL "Tick Allergen" viste god tolerance over for en daglig dosis på 300 IR.

Allergen-specifik immunterapi anbefales i 3-5 år. Hvis forbedringen ikke skete under den første blomstringsæson under behandlingen, bør ASIT's hensigtsmæssighed gennemgås.

Inden du bruger stoffet, skal du sørge for at:


  • udløbsdatoen er ikke udløbet
  • hætteglasset med den krævede dosis anvendes.

Lægemidlet anbefales at tage på tom mave i løbet af dagen..

Lægemidlet skal dryppes direkte under tungen ved hjælp af en dispenser og opbevares i det sublinguale område i 2 minutter og derefter sluges.

Børn anbefales at bruge stoffet ved hjælp af voksne.

For at sikre lægemidlets sikkerhed og opbevaring er hætteglassene hermetisk forseglet med plasthætter og forseglet med aluminiumshætter.

Når du bruger den første gang, skal du åbne flasken som følger:

1) Riv den farvede plasthætte af flasken.

2) Træk i metalringen for at fjerne aluminiumshætten helt.

3) Fjern gummiproppen.

4) Fjern dispenseren fra beskyttelsesemballagen. Anbring flasken på en flad overflade, og tag den fast med den ene hånd, klik dispenseren på flasken ved at trykke den anden hånd på den øverste overflade af dispenseren..

5) Fjern den beskyttende lilla ring.

6) Tryk dispenseren 5 gange over vasken. Efter fem klik dispenserer dispenseren den krævede mængde medikament.

7) Placer pipettespidsen i munden under tungen. Tryk dispenseren fast så mange gange som din læge har ordineret for at dispensere den korrekte mængde medicin. Hold præparatet under tungen i 2 minutter.

8) Efter brug skal du tørre pipettespidsen af ​​og sæt beskyttelsesringen på. Det er nødvendigt at sætte flasken med dispenseren på i køleskabet straks efter brug.

For senere brug skal du fjerne beskyttelsesringen og følge punkt 7 og 8.

Bryde med at tage stoffet

Hvis hullet i at tage stoffet er mindre end en uge, anbefales det at fortsætte behandlingen uden ændringer..

Hvis hullet i at tage lægemidlet var mere end en uge, anbefales det at udføre behandlingen igen med et tryk på dispenseren ved hjælp af flasken med den samme dosis af lægemidlet (som før pausen) og derefter øge antallet af klik i henhold til ordningen for det indledende behandlingsstadium til den optimale veltolererede dosis..

mama.tomsk.ru

Hjemmeside til mødre, fædre og børn!

  • Ubesvarede meddelelser
  • Aktive emner
  • Søg
  • Bogmærker Abonnementer
  • Billedgalleri, Nyheder. blog, ekspertråd Forum 2004-2008 Vkontakte Facebook

Husstøv (støvmider) allergi

Husstøv (støvmider) allergi

Indlæg af smorodina »14. december 2015 09:12

Min datter er allergisk over for et husstøvallergen (D. pteronyssisnus). Dette allergen udsendes af støvmider som et resultat af deres liv (som jeg forstår det).
Nu manifesterer allergien sig i form af atopisk dermatitis, flere gange i september var der urticaria (effekten af ​​Claritin i en halv time).

Hvad jeg vil? Kan nogen afmelde sig, hvordan der lever med sådan en allergi. Hvor kan man købe alle mulige ting, der gør dit liv lettere?
Vi har nu brug for at organisere sengen - madrasovertræk, puder osv. Er der steder i Tomsk eller Novosibirsk, hvor du kan købe sådanne covers?
Hvordan håndterer du støv? Vent, vi har en vaskestøvsuger med vand- og heppa-filtre..
Jeg læste, at du skal tørre støvet af med en klud med en let saltet opløsning. Det giver mening?
Hvilke stoffer bruger du?
Måske vil nogen rådgive læger, hvor du bliver observeret?

Der er stadig "grød" i mit hoved, jeg ved ikke, hvad jeg skal tage fat på.

(Temka ønskede at placere i kiddies helbred, men blev på en eller anden måde våd med en sektion. Nå, måske er det bedre. Det er interessant at vide, hvordan voksne allerede klarer dette, måske er nogens børn eller venner stødt på dette).

registrering

Til mødre, bedsteforældre og allergikere selv: ALLERGODAY 8. juni 2013, lørdag kl. 10.00 på adressen. Vodoprovodnaya, 30, House of Health

Emne: Pollinose og allergisk rhinitis, del 2 “ASIT: testet for mig selv! Hvad har vi lært. "

1 Teori. del: vi gentager fortiden. Yasnova Yulia Arturovna, allergolog, hoveder. Læge ved Center for Allergi og Astma "Paracelsus".

2 Øv: hvad du ikke vidste om åndedrætsøvelser. Olga Mikhailovna Kosheleva, allergolog, zoneterapeut fra Perinatal Center.

3 mat. del: Erfaringsudveksling, kaffepause, svar på spørgsmål.

Endnu en gang - opmærksomhed! Registrering af deltagere er obligatorisk på telefon +7 912 240 65 86 (Irina)

Vi inviterer dig til dialog. Lær om innovationer inden for åndedrætsallergi og del dine egne oplevelser. Bare i tilfælde af at jeg informerer dig: Allergiskoleklasser er gratis, varer fra 2 timer til det sidste spørgsmål om allergiske skolebørn. Vi ses! YUA Yasnova, allergolog, overlæge for CAA "Paracelsus"

Gæst (176.215. *. *)
Min nevø (15 år) gennemgår ASIT-behandling med det franske firma "Stallergen", går kun til injektioner en gang om måneden, men han er allerede begyndt med understøttende behandling, og den indledende er som 13 uger, og der er heller ikke mange injektioner på 1 ud uge. Vi er allerede tilfredse med resultatet, selvom han kun er blevet behandlet i lidt mere end seks måneder, og kurset er 3-5 år, men han fik at vide, at 3 ville være nok. Og lægens forudsigelser er meget opmuntrende, men forløbet skal være afsluttet, ellers er al behandling ineffektiv.

Gæst (188.186. *. *)
Oktyabrinka90, der er ikke udført nogen ASIT med Stallerzhen-præparater siden 5 år, som lægen fortalte os. Og det er virkelig en skam for små børn, for, lad os sige, en allergi over for en støvmide varer hele året rundt, og i løbet af denne tid kan du drikke så mange antihistaminer, og de påvirker også kroppen ikke på den bedste måde ((((ak, her skal du bare vente 5 år, for at slippe af med denne sygdom.

God eftermiddag, fortæl mig venligst hvem der modtog ASIT for en støvmid, du kan fortsætte behandlingen, hvis barnet er syg, vi er allergiske over for miderne og vi er konstant syge (hoste), det vil sige allergi fremkalder bronkialastma. Allergologen rådgav os ASIT, i vores tilfælde er dette det eneste, der kan hjælpe eller livslang astma. Hvem var allergisk over for flåter, bedes du svare, er der virkelig en effekt.

Grannik (Ovchinnikova) Inna Vladimirovna

Som psykoterapeut kontaktes mig ofte af forældre, der har svært ved at vurdere deres barns særlige opførsel. Når de træffer de rigtige konklusioner om andre børn, prøver de at retfærdiggøre eller "beskytte" deres egne.

Latsilnik Oksana Leonidovna

Sammen med AU SON TO og DPO "RSRTSN" Semya "

Abonnementsprogrammer for børn. Alle typer undersøgelser for børn. Børnehospital døgnet rundt. Barnets fælles ophold med moderen.

Alustal "Tick allergen"

Instruktioner til medicinsk brug

Alustal "Tick allergen"
Instruktioner til medicinsk brug - RU nr. LP-001047

Dato for sidste ændring: 21.04.2017

Doseringsform

Suspension til subkutan administration

Sammensætning

Aktivt stof: Ultrafiltreret ekstrakt af allergenet fra Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae mites adsorberet på en suspension af aluminiumhydroxid i lige store mængder 0,01 TS / ml *, 0,1 TS / ml, 1 TS / ml, 10 TS / ml.

Hjælpestoffer: natriumchlorid - 9 mg, phenol - 4 mg, aluminiumhydroxid (i form af aluminium) - 0,8 mg, mannitol - højst 0,578 mg, vand til injektionsvæsker - op til 1 ml.

* IR / ml - Reaktivitetsindeks - biologisk standardiseringsenhed.

Beskrivelse af doseringsformen

En homogen suspension fra hvid til gullig, der adskilles i 2 lag efter bundfældning: den øverste er en farveløs gennemsigtig væske, den nederste er en hvid til gullig bundfald, der let brydes op, når den rystes

Farmakologisk gruppe

Farmakologiske (immunobiologiske) egenskaber

Den nøjagtige virkningsmekanisme for allergenet under allergen-specifik immunterapi (ASIT) forstås ikke fuldt ud..

ASIT fører til en ændring i T-lymfocyters immunrespons med en efterfølgende stigning i niveauet af specifikke antistoffer (IgG 4 og / eller IgG 1 og i nogle tilfælde IgA) og et fald i niveauet af specifikt IgE. Et sekundært og muligvis senere immunrespons er en immunafvigelse med en ændring i immunresponsen for specifikke T-celler.

Indikationer

Allergen-specifik immunterapi (ASIT) er indiceret til patienter med en allergisk reaktion af type 1 (IgE-medieret), manifesteret i form af rhinitis, conjunctivitis, rhinoconjunctivitis, mild til moderat bronchial astma med øget følsomhed over for husstøvmider (D. pteronyssinus). D.faronyssinus. Immunterapi kan udføres for voksne og børn fra 5 år.

Kontraindikationer

  • overfølsomhed over for et eller flere af hjælpestofferne, der udgør lægemidlet
  • autoimmune sygdomme, immunkomplekse sygdomme, immundefekter;
  • ondartede svulster
  • ukontrolleret eller svær bronkialastma (tvungen udåndingsvolumen mindre end 70%);
  • betablokkersterapi (inklusive lokal terapi inden for oftalmologi);
  • Nyresvigt.

Påføring under graviditet og amning

Du bør ikke starte ASIT under graviditet.

Hvis graviditet opstår i første fase af behandlingen, skal behandlingen seponeres. Hvis graviditet opstår under vedligeholdelsesbehandling, bør lægen vurdere de mulige fordele ved ASIT baseret på patientens generelle tilstand. Ingen rapporterede bivirkninger ved brug af ASIT hos gravide kvinder.

Det vides ikke, om ALUSTAL Mite Allergen udskilles i modermælk. Der er ikke udført relevante dyreforsøg.

Derfor kan risikoen for nyfødte og spædbørn ikke udelukkes.

Beslutningen om at afbryde amning eller stoppe medikamentbehandling bør baseres på fordelene ved amning for barnet og fordelene ved behandling for kvinden..

Administration og dosering

Effektiviteten af ​​ASIT er højere i tilfælde, hvor behandlingen påbegyndes i de tidlige stadier af sygdommen.

Sikkerheden og effektiviteten af ​​behandlingen hos børn under 5 år er ikke fastlagt..

Behandling med lægemidlet skal udføres af en allergolog med passende træning og erfaring i behandling af allergiske sygdomme. På grund af den mulige risiko for at udvikle systemiske allergiske reaktioner udføres behandlingen på et kontor udstyret med et sæt anti-shock-lægemidler, der nødvendigvis inkluderer epinephrin, kortikosteroider, antihistaminer og beta-adrenomimetika. Efter hver injektion af lægemidlet skal patienten observeres på allergologens kontor i mindst 30 minutter. Patienten bør undgå overdreven fysisk anstrengelse i løbet af dagen efter administration af lægemidlet.

Før hver brug af stoffet skal du sørge for at:

  • stoffet er ikke udløbet,
  • der anvendes en flaske med et lægemiddel, hvis dosis svarer til behandlingsregimet,
  • flasken er godt rystet,
  • reglerne for asepsis følges,
  • Tuberkulinsprøjter med et volumen på 1 ml med en gradering på 1/100 anvendes,
  • indgivelsesdosen ringes så nøjagtigt som muligt.

Doser og behandlingsregime

Doserne af lægemidlet er de samme for alle aldre, bestemmes af behandlingsregimen i overensstemmelse med de almindeligt accepterede regler for ASIT, men kan ændres afhængigt af patientens individuelle reaktivitet.

Det anbefales at udføre behandling hele året.

Behandlingen består af to faser: indledende behandling og vedligeholdelsesbehandling.

1. Den indledende fase med en konstant stigning i dosis af lægemidlet.

Lægemidlet injiceres en gang om ugen dybt subkutant i den midterste tredjedel af skulderen og øger dosis sekventielt, indtil den maksimalt tolererede (optimale) dosis er nået i overensstemmelse med behandlingsregimen. Terapi begynder med introduktion af lægemidlet i en dosis på 0,01 IR / ml eller 0,1 IR / ml afhængigt af patientens individuelle reaktivitet i overensstemmelse med sværhedsgraden af ​​hudtest. Ved afslutningen af ​​trinnet øges volumenet af det indgivne lægemiddel i en dosis på 10 IR / ml til 0,8 ml. Den foreslåede administrationsplan kan ændres for individuelle patienter i overensstemmelse med lægemidlets individuelle tolerance og den generelle sundhedstilstand for at opnå god tolerabilitet for ASIT.

Det er tilladt at reducere intervallet mellem injektioner til 3 dage og dets maksimale stigning til 2 uger. Om nødvendigt kan den efterfølgende dosis reduceres eller gentages.

Varigheden af ​​den indledende fase er fra 13 til 17 uger.

Anbefalet skema for det indledende forløb af ASIT med præparatet ALUSTAL "Tick allergen" ved anvendelse af fremstillingen af ​​forskellige doser.

Artikler Om Fødevareallergi